Guido Weijers

Lees Meer

The Hangover Trilogie

Lees Meer

Appel schieten

Lees Meer

Bro's before Ho's

De film Bro's Before Ho's gaat over twee broers die samenwonen. Een van die 2 broers is Max, een videotheekmedewerker. De andere broer is de geadopteerde broer Jules die een assistent manager is van een supermarkt. De heren kregen van hun vader de tip mee om nooit aan een relatie te beginnen. Dit is de reden dat ze standaard van de ene, naar de andere vrouw springen. Dit veranderd wanneer ze beiden verliefd worden op Anna, een begeleidster van geestelijke gehandicapten. Uiteindelijk weet Jules de eerste stap te zetten richting Anna, waardoor ze uiteindelijk samen gaan wonen, en Max het huis uit moet. Uiteindelijk komt Jules erachter dat hij toch niet een man is die zich aan een meisje wil binden. Een perfect moment voor Max zou je denken, want nu kan hij achter Anna aan? Deze 2 hebben echter eerder in de film ruzie gekregen omdat Anna haar baan kwijt is door Max. Uiteindelijk weet Max zich tegenover Anna te bewijzen waardoor ze aan het einde van de film bij elkaar zijn. Jules daar in tegen is weer terug bij af. Wat hem echter, totaal niet stoort.

De makers van de films

De bedenkers van de film zijn Steffen Haars en Flip van der Kuil. U kent ze wellicht van de hype New Kids. De heren zijn sinds 1999 aan de gang als regisseursduo en ontwikkelde op die manier een eigen stijl van humor. Dit resulteerde in een aantal populaire shows als De Pulp Show en The Trip. Vervolgens werd de serie en de films van New Kids ontwikkeld wat in diverse landen een ongelofelijke hit werd. Na 2 films te hebben gemaakt en vele youtube filmpjes stopen de heren met New Kids.  Ze wilden graag op een ander gebied weer een succes gaan boeken. In eerste instantie werd dat een serie, maar na de loop van tijd besloten zij het roer om te gooien de verhaallijn zo aan te passen, dat het een film werd. Dit hebben zij uiteindelijk kort in de media gepromoot. Vlak daarna werden ze gecontracteerd door EyeWorks die een samenwerkingsverband wel zag zitten. Dit resulteerde uiteindelijk in de film : Bro's Before Ho's.

Bezoekers aantallen

De film werd niet zo'n groot succes als de New Kids films, maar desalniettemin heeft de film het zeker niet slecht gedaan. In januari 2014 zijn ze de 300.000 bezoekers gepasseerd. Een toch prima prestatie van een van de leukste komedies van 2013!