Guido Weijers

Lees Meer

Theo Maassen

Lees Meer

Vuurspel 2

Lees Meer

Grown ups 2

De film gaat over een vriendengroep van 4 volwassen mannen. Iedere man heeft gedurende film een eigen probleem waar diegene mee kampt. Het probleem van Lenny is dat zijn vrouw Roxanne een derde kind wil. Waar hij liever niet aan wil denken. Erik heeft met zijn vrouw Sally al gedurende een aantal maanden een discussie hoe ze de kinderen moeten opvoeden. Buiten Lenny en Erik heeft Kurt ook een probleem met zijn vrouw. Zijn vrouw is namelijke de trouwdag vergeten. Als laatste heb je Marcus. Hij was op het treinstation aan het wachten op zijn oud vriendin. Hij wordt echter verrast wanneer zijn ex-vrienden een jongeman bij zich heeft die zijn zoon blijkt te zijn. Het is duidelijke dat de mannen er even tussen uit moeten. Dat is de reden dat ze naar een meer gaan waar ze vroeger erg vaak gingen zwemmen, maar wanneer ze daar aankomen zien ze dat het meer is ingepikt door een studentencorps. Deze jongens beledigen de mannen en ze maken hen belachelijk. Als wraak slopen de mannen vervolgens dus het studentenhuis van de studenten. Nadat de heren thuis komen en zich klaarmaken voor een groot feest vindt er nog een gezamenlijke verzoening plaats. Iedereen maakt het goed met elkaar om van de avond te genieten. Het feest is een groot succes, tot dat de jongens van het studentencorps aankomen. Zij dagen de mannen uit tot een gevecht. Dit eindigt uiteindelijk in een overwinning aan de kant van de heren. Dit in combinatie met een romantisch einde zorgt voor het einde van deze film.

Beoordeling

De film wordt niet al te best beoordeeld door de kritische kijker. De eerste film van Grown Ups kreeg al een teleurstellende 5,9 gemiddeld, en de tweede film was niet heel veel beter! Slechter zelfs volgende kijkers. Bijna 60.000 kijkers beoordeelden de komedie film van Adem Sandler met een 5,4. Wat de kijkers vooral stoort is de slechte humor die gebruikt wordt, en de matige verhaallijn. De grappen van schrijver Adem Sandler beginnen saai en eentonig te worden wordt geschreven in de recensies. Een goede tip voor dhr. Sandler!

Nominaties

De komedie van Adem Sandler is wel aardig in de prijs gevallen bij de Golden Rasberry Award. Dit is een prijs die niet daadwerkelijk wordt uitgereikt aan de regisseur of acteurs. Dit zijn fictieve awards die de films, regisseurs en acteurs  ontvangen door hun slechte prestatie. Grown Ups 2 is in de prijzen gevallen voor zowel de slechtste film van 2013, slechtste acteur, slechtste vrouwelijke bijrol, slechtste mannelijke bijrol, slechtste ensemble slechtste regisseur, slechtste scenario en slechtste vervolg. Kortom een overvloed aan slechte prestaties van de film.