The way, way back

Lees Meer

Appel schieten

Lees Meer

Najib Amhali

Lees Meer

Guido Weijers

Op 30 juli 1977 is Guido Weijers geboren in Boxmeer. In zijn jeugd was Guido nog niet heel actief in de cabaret. Hij studeerde Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda, waar hij in 2001 van is afgestudeerd. In 2001 was het eerste succes van Guido. Hij won de publieksprijs op het Camerettenfestival. Zijn toekomst was veelbelovend zeiden veel bezoekers. De eerste show Oxymoron heeft hij maar liefst 350 keer gepresenteerd zowel nationaal als internationaal. Ook zijn tweede show Myosotis deed het erg goed bij het publiek. Hij speelde in nog grotere zalen dan voorheen en de landelijke pers was laaiend enthousiast over de cabaretier.  In 2005 tekende Guido een contract bij SBS en toerde hij mijn zijn derde voorstelling langs vele theaters. In de tijd die daarop volgende had Guido nog een tweetal shows gepresenteerd die het zeer goed deden bij het publiek en won vele prijzen met zijn shows, maar ook als persoon. Hij won namelijk in 2007 ook de prijs van de meest sexy vegetariër van 2007.

Werk

Guido beperkt zich in vergelijking met zijn mede cabaretiers alleen tot theatervoorstellingen. Je zult hem niet snel tegenkomen in een film of een serie. Hij heeft sinds 2001 5 verschillende shows gepresenteerd en heeft 6 Oudejaarsconferences achter zijn naam staan. Op dit moment is hij bezig met zijn 6e show genaamd : V. Deze show loopt tot 2015. Guido heeft eenmalig een single opgenomen met Ashley Ruis : Geld maakt niet gelukkig. Deze single is niet heel hoog geëindigd in de hitlijst.

Oudejaarsconferences

Nadat hij bij SBS had getekend was hij voor het eerst te zien op de Oudejaarsconference in 2006.  Hier keken maar liefst 1.7 miljoen mensen naar! Vanwege het succes werd ook in 2007 naar Guido gevraagd. Ook deze show scoorde erg veel kijkers. Guido had met DJ Patrick Kicken van Radio Veronica een weddenschap afgesloten. Als zijn Oudejaarsconference in 2007 meer dan een miljoen kijkers had? Dan zou hij zijn kop kaal scheren. De miljoen haalde hij waardoor hij 2008 begon met een kale kop.  De oudejaarsconferences die daarop volgden bleven altijd populair bij de kijkers.