Vuurspel 2

Lees Meer

We are the Millers

Lees Meer

Grown ups 2

Lees Meer

The way, way back

The way, way back is een Amerikaanse komedie uit 2013. Het verhaal gaat over een 14 jarige jongen genaamd Duncan. Hij gaat met tegenzin op vakantie met zijn moeder Pam en haar vriend Trent naar een zomer in Cape Cod. Duncan kan het niet zo goed vinden met Trent, hij vind zijn vader veel leuker. Op vakantie leren Pam en Trent snel bevriend met de buren die ze daar hebben. Dit is de openhartige Betty met haar kinderen Susanna en Peter. Waar normaal Duncan het met niemand kan vinden, blijkt de vriendschap met Susanna goed te verlopen. Ook bouwt Duncan gedurende de vakantie een bijzondere vriendschap op met een medewerker van een waterpark.

Beoordeling

De film is bij het publiek eigenlijk vrij goed ontvangen. 86% van de kijkers heeft zich goed geamuseerd gedurende de film. Dit resulteerde in een cijfer van een 7,5 op IMDB ( International Music and Database). De film beschikt over een goed getalenteerde cast, een script die beschikt over een goede verhaallijn en een lading van grappige momenten.

Bezoekersaantallen

De film heeft in Nederland vrij weinig bezoekers gehad. Dit komt doordat de film in veel kleinere bioscopen niet gedraaid werd. Hierdoor trokken ze alleen bij de grote filialen echt veel bezoekers aan. Ondanks dat de precieze bezoekersaantallen niet bekend zijn, kunnen we wel een indicatie geven van de opbrengst die de film heeft opgeleverd in Amerika. Dat is namelijk $21,5 miljoen. Dit staat ongeveer gelijk aan tussen de 350.000 en 400.000 bezoekers. Een toch redelijke score voor een komedie film.