Bubble Trouble

Lees Meer

Guido Weijers

Lees Meer

Grown ups 2

Lees Meer

We are the Millers

De film gaat over David. David is een drugsdealer die onlangs is bestolen van zijn lading en dus een schuld heeft bij de dealer. Om deze schuld in te lossen moet hij een enkele opdracht uitvoeren. Hij moet een lading wiet ophalen in Mexico (over de grens). Hij besluit deze opdracht niet alleen uit te voeren. Hij vraagt een bewoonster van het appartementencomplex waarin hij woont om zijn vrouw te spelen. Deze vrouw gaat hiermee akkoord omdat zij het geld goed kan gebruiken. Ook vraagt hij een jongetje dat ook in het appartementencomplex woont. Hij is verlaten door zijn moeder en heeft verder weinig te doen. Als laatste vraagt hij een dakloos meisje dat is weggelopen van huis om zijn dochter te spelen. Zijn plan is om als gezin over de grens te gaan om zo geen aandacht te wekken. Wat David echter niet weet is dat hij de wiet gaat stelen van het adres in Mexico i.p.v. het ophalen. Dit zorgt ervoor dat David op de terugweg een hele hoop problemen krijgt van zowel de politie, als de mannen van wie hij de wiet gestolen heeft. Hierbij komen ook nog privé problemen bij rondom zijn 'familie'. Uiteindelijk weet David toch te zorgen voor een goed einde van de film.

Bezoekersaantallen

Het precieze aantal van bezoekers van de film We are the Millers is helaas niet bekend. Wel is de opbrengst uit Amerika bekend gemaakt. Het heeft namelijk $270 miljoen opgeleverd. Dit gedeeld door de gemiddelde prijs van een Amerikaans bioscoopkaartje (6$) is een bezoekers aantal van ongeveer 4,5 miljoen bezoekers! Dit is een zeer goed resultaat van producer Rawson Marshall.

Beoordelingen

De film viel zeker in smaak bij de 165.000 beoordelaars van de film. De film kreeg maar liefs een gemiddelde van een 7.1, wat zeker niet onaardig is voor een komedie film. De film zelf werd genomineerd voor de beste trailer en het leukste komedie duo. Vele kijkers vinden dat de film beschikt over een originele verhaallijn, wat lastig is gezien het groot aantal komedie films dat verschijnt. Er zijn voldoende grappen te bekennen die goed in de smaak vallen, en dit wordt altijd gewaardeerd door de kijkers.