Theo Maassen

Lees Meer

The way, way back

Lees Meer

Appel schieten

Lees Meer

Mannen humor

Mannen hebben een aparte humor. Dingen die mannen vaak grappig vinden, worden niet altijd door vrouwen grappig gevonden. En dat hoeft ook niet. Dit noemen we mannenhumor. Zo bestaan er bijvoorbeeld veel grappen en moppen over vrouwen, maar ook veel video's. Het is niet beledigend bedoeld, en in sommige gevallen kunnen vrouwen er zelfs ook over meelachen. Hieronder hebben we een aantal leuke filmpjes vol met mannenhumor voor je neergezet.

Komt een man bij de dokter

“Komt een man bij de dokter” is een programma dat bestaat uit afleveringen van circa een half uur. Elke aflevering bestaat uit korte, grappige 'sketches'. In iedere sketch zit een grap. Veel van deze sketches bevatten mannen humor. Hieronder delen we een aflevering met jullie, die grotendeels over seks gaat. Zo komt er bijvoorbeeld een sperma-potje in de aflevering voor! Benieuwd wat hier de grap van is? Bekijk dan het filmpje hieronder.

 

Toren C – Seks met de baas

Toren C is een komische televisieserie van de VPRO. De serie wordt al sinds 2008 uitgezonden. Centraal staat een bedrijf en de mensen die daar werken. Mannen en vrouwen werken er door elkaar, en zoals onvermijdelijk worden er op de werkvloer dus ook wel eens seksgrapjes gemaakt die onder de categorie mannenhumor vallen. Hieronder hebben we een aflevering gedeeld, die gaat om Seks met de baas. Wat denk je, krijgt deze baas spijt van z'n daden...?

 

New kids

New Kids (on the Block) is een Nederlandse televisieserie die ook bestaat uit korte sketches. De hoofdpersonen zijn vijf hangjongeren die niet bepaald sociaal zijn. Niet alleen komt er grof taalgebruik in de serie voor, ook passeren er regelmatig seks grappen en mannenhumor de revue. Zo ook in het onderstaande filmpje. Wat vind jij, humor of niet?

Meer mannen zaken vind je op:
Vergroot / verleng uw penis met het PenisXL pakket pakket. Bekijk deze Penis XL bestel informatie van penisvergroten xx: http://www.penisvergrotenxx.com/shop/penisvergroten-penis-xl.html - De informatie website over gemiddelde penislengte en reviews van Penisstretchers zoals het Penis XL pakket.
Review & bestellen van de Badmaat penispomp - Lees dit artikel over de werking van penispomp van Badmaat op penisvergrotingstip.nl ook in combinatie met penis vergrotende pillen. De badmaat is een veilige penispomp die ook echt penisvergrotend werkt!
Erectie & potentie problemen oplossen? Lees over erectieproblemen op Erectiesite.nl - Informatie over erectie problemen en oplossingen voor een betere erectie :
Leer alles over het versieren van vrouwen. Start met het verhogen van je zelfvertrouwen. Bijvoorbeeld met het vergroten van je penis met een penis xl penisstretcher. Lees daarom deze penis xl informatie van Droomvrouwen Verleiden. Je kunt de penis xl penisstretcher kopen via enkele selecte shops die je vind op deze dvv pagina van de Penis xl.