Najib Amhali

Lees Meer

The Hangover Trilogie

Lees Meer

Guido Weijers

Lees Meer

Grappige online filmpjes

We zijn er inmiddels achter dat je 3FM niet altijd moeten vertrouwen! Timur & Ramon krijgen een vraag van een jongeman die zijn vriendin via 3FfM ten huwelijk wil vragen. Nou super leuk zou je denken, enorm romantisch ook. Dus de mannen van 3FM verbinden de jongeman door met zijn vriendin die het absoluut niet ziet aankomen. Nadat de jongen een romantische beschrijving geeft van hoe hij de relatie ziet vraagt hij de hamvraag : Wil je met me trouwen? En op dat moment komt een antwoord dat hij niet verwacht had..

Begijn bij So You Think You Can Dance

Het Belgische komedie programma 'Foute vrienden'  neemt in deze aflevering Begijn mee naar het dansprogramma : So you think you can dance? Een dansprogramma waar ze op zoek gaan naar het talent van iedere danser. Hierop had Begijn totaal niet op gerekend. Hij staat dus voor de jury, te dansen op dansnummer waarvan hij niet weet welk nummer het is, voor een volle zaal en nationale TV. Bekijk hier hoe Begijn het er vanaf brengt, en of hij door gaat naar de volgende ronde!

Yes-R bij Bananensplit

Het programma Bananensplit op Nederland 1 houd de Nederlandse rap artiest Yes-R totaal voor de gek. Hij is met zijn manager op een zaken afspraak, maar wat hij niet weet is dat zijn auto is vervangen door een look-a-like. Nu komen een aantal padvinders aanlopen die zijn auto gaan poetsen, maar niet echt op een goede manier..Dit kan Yes-R niet helemaal waarderen, vooral niet omdat er verschillende dingen beschadigd zijn. Hier trekken de padvinders zich niks van aan. Kijk hier hoe het af loopt!